από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 3 γλυκοπατάτες
- 2 καρότα
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
- ελαιόλαδο
- αλατοπίπερο
- κύμινο
- ελαιόλαδο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Κομματιάζουμε τις γλυκοπατάτες , τα καρότα και το
κρεμμύδι σε χοντρά κομμάτια. Τα βάζουμε να βράσουν σε νερό που να τα σκεπάζει
καλά.
Αλατοπιπερώνουμε κατά πως μας αρέσει.
Όταν βράσουν, σουρώνουμε τα
λαχανικά μας και τα πολτοποιούμε με λίγο απ το ζουμί που έβρασαν.
Αν μας φανεί
πολύ πηχτή η σούπα προσθέτουμε ζουμί .
Στο πιάτο μας ραντίζουμε με λίγο λάδι ωμό.
Σερβίρουμε μαζί με τις πιτούλες τυριού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου