- 250 ml
ηλιέλαιο
- 2 κεσεδάκια γιαούρτι [400 γρ]
- 1 ½ κούπες ζάχαρη
- 4 αυγά
- ξύσμα από 2 πορτοκάλια και τον χυμό τους
- 2 βανίλιες
- 500 γρ φαρίνα
- 1 κγλ σόδα
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ λάδι και την ζάχαρη να αφρατέψουν . Προσθέτουμε
-ένα -ένα τα αυγά. το χυμό που έχουμε διαλύσει την σόδα
Το ξύσμα, το γιαούρτι, την -βανίλια και ρίχνουμε το
αλεύρι και την σοκολάτα αν μας αρέσει.
Σε βουτυροαλευρωμένη φόρμα αδειάζουμε το μείγμα μας
Ψήνουμε στον αέρα στους 180 0 για ½ ώρα περίπου
Σε βουτυροαλευρωμένη φόρμα αδειάζουμε το μείγμα μας
Ψήνουμε στον αέρα στους 180 0 για ½ ώρα περίπου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου