από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- 1 φαρίνα
- 250 βούτυρο
- 4 αυγά
- 1 φλιτ γάλα
- 4-5 φέτες ζαμπόν σε κομματάκια
-1 ¼ φλιτ τυρί ότι
θέλουμε [κεφαλογραβιέρα, παρμεζάνα, φέτα]
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο να αφρατέψει και ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά, το γάλα, το ζαμπόν [ανακατεμένο με λίγη από την φαρίνα για να μην κολλήσουν τα κομμάτια],το τυρί, αλατοπίπερο το αλεύρι λίγο-λίγο και ανακατεύουμε καλά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυροαλευρωμενη φόρμα του κέικ μακρόστενη η στρογγυλή
Χτυπάμε το βούτυρο να αφρατέψει και ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά, το γάλα, το ζαμπόν [ανακατεμένο με λίγη από την φαρίνα για να μην κολλήσουν τα κομμάτια],το τυρί, αλατοπίπερο το αλεύρι λίγο-λίγο και ανακατεύουμε καλά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυροαλευρωμενη φόρμα του κέικ μακρόστενη η στρογγυλή
και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου