Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΜΕ ΖΕΛΕ



από την Τζένη Λάγαρη

Υλικά
- 1 ποτήρι λάδι
- 2 ποτήρια  σιμιγδάλι
- 3 ποτήρια ζάχαρη
- 4 ποτήρια νερό
-1 φλούδα λεμόνι
-  κανέλα
- καβουρντισμένα αμύγδαλα 
- 1  δόση ζελέ λεμόνι ή ότι άλλο έχουμε

Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τον χαλβά σύμφωνα με την κλασσική συνταγή. 


Από πάνω  ρίχνουμε τα καβουρντισμένα αμύγδαλα και το ζελέ λεμονιού ή όποια άλλη γεύση προτιμούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου