από την Τζένη Λάγαρη
Υλικά
- 1 ποτήρι λάδι
- 2 ποτήρια σιμιγδάλι
- 3 ποτήρια ζάχαρη
- 4 ποτήρια νερό
-1 φλούδα λεμόνι
- κανέλα
- καβουρντισμένα αμύγδαλα
- 1 δόση ζελέ λεμόνι ή ότι άλλο έχουμε
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τον χαλβά σύμφωνα με την κλασσική συνταγή.
Από πάνω ρίχνουμε τα καβουρντισμένα αμύγδαλα και το ζελέ λεμονιού ή όποια άλλη γεύση προτιμούμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου