από την Καλλιόπη
Υλικά
- κεφαλάκια αρνιού
- κρέας αρνιού
- πατάτες
- λάδι
- αλάτι
- χυμό λεμονιού
- χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Αφού πλύνουμε καλά τα κεφαλάκια και το κρέας
χοντροκομμένο τα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο.
Αφού πάρουν χρώμα προσθέτουμε ζεστό νερό και τα βράζουμε.
Όταν μισοβράσουν προσθέτουμε τις πατάτες και αλάτι και
συνεχίζουμε το βράσιμο.
αν είναι μικρά τα κεφαλάκια χρειάζονται 2 ώρες σχεδόν, αν είναι μεγαλύτερα χρειάζεται παραπάνω ώρα
αν είναι μικρά τα κεφαλάκια χρειάζονται 2 ώρες σχεδόν, αν είναι μεγαλύτερα χρειάζεται παραπάνω ώρα
Την σερβίρουμε ζεστή ζεστή με μπόλικο λεμόνι!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου