από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1 μικρό κουνουπίδι
- 3 καρότα
- 1 πράσινο μήλο
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
- κάρυ
- αλατοπίπερο
- λάδι
- χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Κομματιάζουμε σε μικρές μπουκίτσες το
κουνουπίδι.
Κόβουμε και τα καρότα, το ξινόμηλο και το κρεμμύδι σε μικρά κομμάτια και τα
βάζουμε όλα μαζί στην κατσαρόλα να βράσουν καλύπτοντας τα με νερό.
Αλατοπιπερώνουμε,
προσθέτουμε το κάρυ και τον χυμό λεμονιού.
Αφού βράσει η σούπας με ένα
ραβδομπλέντερ πολτοποιούμε την σούπα.
Σερβίρουμε συνοδεύοντας την με λίγο τυρί κρέμα ή
γιαούρτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου