από την Stella Glava
Υλικά
- 4 αυγά
- 125 γρµ. βούτυρο
- 6-7 φέτες αλλαντικά κομμένα σε κύβους
- 2 ½ φλ. τυριά τριμμένα
- 1 ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ. γλ. αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- πιπεριά ή μυρωδικά πχ ρίγανη κτλ (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με το βούτυρο και έπειτα προσθέτουμε όλα
τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε να πάνε παντού.
Βάζουμε λαδόκολλα σε μια φόρμα
Αδειάζουμε μέσα το μείγμα
και ψήνουμε στους 175 βαθμούς C
σε αέρα στη μεσαία σχάρα για περίπου 50΄,
έως ότου, μπήγοντας τη μύτη του
μαχαιριού, αυτή να βγαίνει στεγνή (δείγμα ότι το κέικ ψήθηκε καλά).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου