από την Stella Glava
Υλικά για το ρολό
- 800 γρ κιμά ανάμεικτο
- κρεμμύδι
- σκόρδο
- μαϊντανό
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- 2 φέτες ψωμί
- κρεμμύδι
- σκόρδο
- μαϊντανό
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- 2 φέτες ψωμί
- φέτα
- παρμεζάνα
- έμενταλ
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε καλά και ακόμα καλύτερα θα ήταν από την προηγούμενη μέρα να κάτσει στο ψυγείο.
Λίγο λιγότερο αλάτι γιατί έχει και την γέμιση.
Απλώνουμε τον κιμά σε μια λαδόκολλα. Βάζουμε στην μια άκρη τα τυριά της αρεσκείας μας και πιπεριά.
Ζυμώνουμε καλά και ακόμα καλύτερα θα ήταν από την προηγούμενη μέρα να κάτσει στο ψυγείο.
Λίγο λιγότερο αλάτι γιατί έχει και την γέμιση.
Απλώνουμε τον κιμά σε μια λαδόκολλα. Βάζουμε στην μια άκρη τα τυριά της αρεσκείας μας και πιπεριά.
Εγώ έβαλα φέτα, λίγη παρμεζάνα και έμενταλ.
Τυλίγουμε ρολό προσεκτικά και λίγο σφιχτά με την βοήθεια της λαδόκολλας.
Ετοιμάζουμε τις πατάτες βάζουμε από πάνω το ρολό και ψήνουμε στους 220 βαθμούς
και λίγο πριν να είναι τελείως
έτοιμες οι πατάτες ξετυλίγουμε την λαδόκολλα από το ρολό και ψήνουμε μέχρι να
πάρει χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου