από την Stella Glava
Υλικά
- 1 πακέτο φύλλα κρούστας
- 4 αυγά
- 1 κούπα ζάχαρη
- 1 κούπα
σπορέλαιο
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- 2 κούπες χυμό πορτοκάλι
- 1 μπέικιν πάουντερ
- 2 βανίλιες
Για το σιρόπι
- : 2 ½ κούπες
νερό
- 1 κούπα ζάχαρη
- ξύσμα από 2 πορτοκάλια
Εκτέλεση
Βράζουμε πρώτα το σιρόπι 7-8 λεπτά και το αφήνουμε να
κρυώσει. Σουρώνουμε ένα ένα τα φύλλα και τα ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
Όσο ψήνονται τα φύλλα ετοιμάζουμε την κρέμα.
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και έπειτα όλα τα υπόλοιπα
υλικά.
Μόλις βγάλουμε τα φύλλα περιχύνουμε την κρέμα να πάει
παντού
και ψήνουμε για 15-20 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Σιροπιάζουμε με ζεστό γλυκό και κρύο σιρόπι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου