Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ



από την Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
 - πατάτες φρέσκες μικρές σε μέγεθος
- λίγη τριμμένη παρμεζάνα
- ελαιόλαδο
- αλατοπίπερο

Εκτέλεση
Πλένουμε καλά με ένα σφουγγαράκι τις πατάτες και τις βράζουμε τόσο, όσο να κρατάνε λίγο. Τις σουρώνουμε και έτσι όπως είναι ζεστές μία μία τις πατάμε με ένα ποτήρι ή ένα πιατάκι ή ότι μας βολεύει , μέχρι να πατηθούν  λίγο.


Τις βάζουμε στο ταψάκι και αλατοπιπερώνουμε. Προσοχή στο αλάτι, επειδή θα μπει και η παρμεζάνα. 


Ψεκάζουμε με λίγο λάδι και τις ψήνουμε μέχρι να κοκκινίσουν, τις γυρίζουμε να ψηθούν και από την άλλη πλευρά. 


Στο τέλος προσθέτουμε την παρμεζάνα και τις αφήνουμε να ψηθούν για λίγα λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί. 


Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου