από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- πατάτες σε κύβους
- καρότο σε κύβους
- αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
- κάπαρη
- καλαμπόκι
- κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- ζαμπόν κομμένο σε λωρίδες
- μαγιονέζα
- αρακάς
Εκτέλεση
Βράζουμε τα λαχανικά μας και τα στραγγίζουμε καλά.
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Προσθέτουμε και το ζαμπόν.
Τέλος ανακατεύουμε με την μαγιονέζα και ανακατεύουμε καλά..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου