Υλικά
- 1 κιλό σπανάκια
- 3 πράσα
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- δυόσμος η άνηθος
- 1 αυγό
- 2 κ σ αλεύρι
- 4 κ σ βρώμη
- ελαιόλαδο
- αλατοπίπερο
- φέτα
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε όλα τα χόρτα μας
και τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα με ½ φλιτζανάκι του καφέ νερό.
Αφού βράσουν
και μαλακώσουν καλά τα στραγγίζουμε αν έχουν υγρά και προσθέτουμε το αυγό, την
φέτα , το αλεύρι, την βρώμη και το αλατοπίπερο.
Βάζουμε στο ταψί μας αντικολλητικό
χαρτί και ψεκάζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και
προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 0
Αφού ψηθούν από την μία πλευρά τους γυρίζουμε
για να ψηθούν και από την άλλη.
Σερβίρουμε με μια ωραία σαλάτα και καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου