Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

ΣΠΑΝΑΚΟΚΕΦΤΕΔΕΣ





 από την Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
- 1 κιλό σπανάκια
- 3 πράσα
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- δυόσμος η άνηθος
- 1 αυγό
- 2 κ σ αλεύρι
- 4 κ σ βρώμη
- ελαιόλαδο
- αλατοπίπερο
- φέτα

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε όλα τα χόρτα μας και τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα με ½ φλιτζανάκι του καφέ νερό. 
Αφού βράσουν και μαλακώσουν καλά τα στραγγίζουμε αν έχουν υγρά και προσθέτουμε το αυγό, την φέτα , το αλεύρι, την βρώμη και το αλατοπίπερο. 
Βάζουμε στο ταψί μας αντικολλητικό χαρτί και ψεκάζουμε με λίγο ελαιόλαδο. 
Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 0




Αφού ψηθούν από την μία πλευρά τους γυρίζουμε για να ψηθούν και από την άλλη. 


Σερβίρουμε με μια ωραία σαλάτα και καλή μας όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου