από την Καλλιόπη
Υλικά
- ρεβίθια μουλιασμένα
χωρίς την φλούδα τους
- σπανάκι
- 1 μεγάλο
κρεμμύδι ξερό
-
αλατοπίπερο
- λίγη πάστα
ντομάτας
-
ελαιόλαδο
- χυμό από
1-2 λεμόνια
Εκτέλεση
Βράζουμε
τα ρεβίθια μέχρι να κρατάνε λίγο. Συνεχίζουμε
το βράσιμο προσθέτοντας και το σπανάκι χοντροκομμένο
Σε άλλη κατσαρόλα η σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με το
ελαιόλαδο το κρεμμύδι και προσθέτουμε την πάστα.
Αδειάζουμε το κρεμμύδι στα
ρεβίθια και βράζουμε για λίγο, να δέσουν τα υλικά.
Αφού βράσει το φαγητό μας αλατοπιπερώνουμε
και προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου