από την Kiki Giorgos Mino
Υλικά
- 2 κιλά φράουλες,
- 1 ½ κιλό ζάχαρη ( εγώ έβαλα καστανή)
- 1 λεμόνι χυμό φυσικό
- 1 βανίλια προαιρετικά
- 1 ½ κιλό ζάχαρη ( εγώ έβαλα καστανή)
- 1 λεμόνι χυμό φυσικό
- 1 βανίλια προαιρετικά
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τις φράουλες, τις κόβουμε
όπως εμείς θέλουμε. ( λεπτά πολύ ή να έχει κ λίγα κομμάτια)
Τις αφήνουμε στην κατσαρόλα
με την ζάχαρη για 2 ώρες. Όταν έχω κέφια τα αφήνω από βραδύς.
Έπειτα βράζουμε, και ξαφρίζουμε.
Ρίχνουμε την βανίλια αν θέλουμε για
περισσότερη μυρωδιά κ όταν αρχίζει να δένει ρίχνουμε και το λεμονάκι.
Περιττό
να πω πως μοσχοβολά το σπίτι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου