Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

CAP CΑKΕS



από την Stella Glava

Υλικά
-  100 γρ βούτυρο
- 100 γρ ζάχαρη
- 100 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
-  2 αυγά
- εκχύλισμα βανίλιας ή 2 βανίλιες
Για την βουτυρόκρεμα

-  200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 400γρ. άχνη ζάχαρη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 3 κ.σ. γάλα
- 1 κ.σ. χρώμα ζαχαροπλαστικής


Εκτέλεση
Λιώνουμε λίγο το βούτυρο και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και να βγαίνει στεγνό το μαχαίρι. Η συνταγή βγάζει 10 καπ κέικ.

Ετοιμάζουμε τώρα την βουτυρόκρεμα
 Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο, την άχνη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι να αφρατέψουν για 15 περίπου λεπτά.
Στη συνέχεια, χαμηλώνοντας λίγο την ταχύτητα ρίχνουμε το γάλα και το χρώμα ζαχαροπλαστικής.


Συνεχίζουμε να χτυπάμε για 10 λεπτά ακόμα.
Τέλος, βάζουμε το frosting μέσα σε ένα κορνέ και διακοσμούμε τα cupcakes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου