από την Effie Tsitsika
Υλικά
- 5 ασπράδια αυγών
- 5 κρόκοι αυγών
- 125 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
- 130 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 2 ½ κ. γ λ. μέλι ανακατεμένο με 2 ½ κ. γ λ. νερό βραστό.
- βανίλιες (προαιρετικές)
Εκτέλεση
Χτυπάμε αρκετή ώρα τα ασπράδια μέχρι να ασπρίσουν,
προσθέτουμε τη ζάχαρη και ξαναχτυπάμε για 4 λεπτά.
Προσθέτουμε τους κρόκους και έπειτα το αλεύρι και τέλος
το μέλι. Αν θέλουμε προσθέτουμε βανίλιες.
Ψήνουμε στους 165 0 για κανένα 10 λεπτο
Παρατήρηση : Η συνταγή είναι από την Ιαπωνία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου