Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΚΕΙΚ CASUTERA η CASTELLA



από την Effie Tsitsika

Υλικά
-  5 ασπράδια αυγών
-  5 κρόκοι αυγών
- 125 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο

- 130 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 2 ½  κ. γ λ. μέλι ανακατεμένο με 2 ½   κ. γ λ. νερό βραστό.
- βανίλιες (προαιρετικές)


 Εκτέλεση
Χτυπάμε αρκετή ώρα τα ασπράδια μέχρι να ασπρίσουν, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ξαναχτυπάμε για 4 λεπτά.
Προσθέτουμε τους κρόκους και έπειτα το αλεύρι και τέλος το μέλι. Αν θέλουμε προσθέτουμε βανίλιες.
Ψήνουμε στους 165 0 για κανένα 10 λεπτο

Παρατήρηση : Η συνταγή είναι από την Ιαπωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου