από την Stella Glava
Υλικά
- 1 κούπα λάδι
- 1 κούπα φυσικό χυμό πορτοκάλι
- 1 κούπα μέλι
- 1 κ σ κανέλα
- 1 ½ κγ σόδα
- 1 κιλό αλεύρι περίπου
- ξύσμα από 2 πορτοκάλια
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τον χυμό, το λάδι {χρησιμοποίησα ελαιόλαδο}
και το μέλι. Έπειτα ρίχνουμε την σόδα, την κανέλα και το ξύσμα.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να πετύχουμε μια
μαλακή και εύπλαστη ζύμη που να μην κολλάει.
Πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε και ψήνουμε για 20-25
λεπτά, στους 180 βαθμούς, στις αντιστάσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου