Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΚΑΠΑΡΗ ΤΟΥΡΣΙ



 από την Gnosoula Nikolaou
Υλικά
Για την άρμη
- 4 ποτήρια νερό
- 4 ποτήρια ξύδι
- 1 ποτήρι αλάτι
Για την προετοιμασία
- νερό
Για το σερβίρισμα
- ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βάζουμε την κάπαρη μέσα σε νερό για 4-5 μέρες αλλάζοντας το καθημερινά.
Κατόπιν ετοιμάζουμε την άλμη και τοποθετούμε μέσα την κάπαρη.
Αν θέλουμε να την καταναλώσουμε γρήγορα θα βάλουμε νερό και ξύδι, όσο λέει η συνταγή, αλλά το αλάτι θα είναι 2 δάχτυλα στο βάζο, οριζόντια φυσικά. 
Αν θέλουμε να την διατηρήσουμε καιρό ετοιμάζουμε την άλμη όπως είναι.
 Όταν θέλουμε να την φάμε την ξεπλένουμε λίγο και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου