από την Ειρηνη Αγγελιδου
Υλικά
Για
την ζύμη
-
600 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
-
600 γρ γιαούρτι στραγγιστό
Για
την επικάλυψη
-
σάλτσα ντομάτας, τυριά, ελιές, ντοματίνια, μανιτάρια, ότι τραβάει η όρεξή μας.
Εκτέλεση
Σε
μια λεκάνη ανακατεύουμε καλά και ζυμώνουμε το αλεύρι με το γιαούρτι. Κάνουμε μια
μπάλα και την ανοίγουμε με τον πλάστη στο μέγεθος της κουζίνας
Στρώνουμε
μια λαδόκολλα και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Απλώνουμε το φύλλο της ζύμης
και πασπαλίζουμε λίγο αλάτι.
Προσθέτουμε ότι υλικά θέλουμε και ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο.
Παρατήρηση
: τα υλικά είναι για 1 ταψί μεγάλο της κουζίνας.
Όσο
πιο λεπτό κάνουμε το φύλλο , τόσο πιο τραγανή θα γίνει η ζύμη μας!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου