από
την Ελενα Γεωργιου
Υλικά
-
1 ποτήρι λάδι
-
1 ποτήρι ζάχαρη
-
2 ποτήρια αλεύρι
-
6 αυγά
-
3 φακελάκια μπέικιν πάουντερ
-
2 βανίλιες
-
1 φλ του καφέ τρούφα
Για
το σιρόπι
-
2 ½ ποτήρια ζάχαρη
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε
το σιρόπι και το αφήνουμε να κρυώσει.
μέχρι να κρυώσει το σιρόπι ετοιμάζουμε το
γλυκό μας.
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να ανακατευτούν καλά.
Ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο σε μέτρια θερμοκρασία. Περιχύνουμε με το κρύο σιρόπι.
Αφήνουμε
να κρυώσει και κόβουμε σε κομμάτια.
.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου