Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

ΑΦΕΛΙΑ



από την Ελενα Γεωργιου
 Υλικά
- χοιρινό κομμένο σε μπουκίτσες
- ελαιόλαδο
- κρασί κόκκινο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 δαφνόφυλλο
- ξηρό κόλιανδρο

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε καλά το κρέας.
Προσθέτουμε το κρασί και το αφήνουμε να τραβήξει λίγο.
Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Χαμηλώνουμε την φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να μείνει με λίγη σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου