από την Κυριακή Ευσταθίου
Υλικά
- καλαμάρια φρέσκα ή κατεψυγμένα ολόκληρα
-
200 γρ περίπου φέτα
-
3 ντομάτες τριμμένες
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε
και πλένουμε τα καλαμάρια μας. Σε ένα μπολ τρίβουμε με τα δάχτυλα την φέτα και
τρίβουμε τις ντομάτες.
Με την γέμιση αυτή γεμίζουμε τα καλαμάρια και
τα αραδιάζουμε σε μια κατσαρόλα. Από πάνω ρίχνουμε ότι έχει περισσέψει.
Βράζουμε
σε χαμηλή φωτιά 15 με 20 λεπτά.
Αφήνουμε στην κατσαρόλα να τραβήξει το ζουμί
και σερβίρουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου