`από την Stella Glava
Υλικά
- 300 γρ. αλεύρι
- ½ κ.γ. σόδα
- 1 κ.γ. μπέικιν
- 180 γρ. καστανή ζάχαρη
- 3 αυγά ελαφρά χτυπημένα
- 150 γρ. γιαούρτι
- 120 γρ. ηλιέλαιο ή άλλο σπορέλαιο
- ξύσμα και χυμό από 2 λεμόνια
- 1 κ.σ. παπαρουνόσπορο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε πρώτα τα υγρά υλικά και στο τέλος το μπέικιν,
τη σόδα και το αλεύρι.
Βάζουμε στα φορμάικα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο
στους 180 βαθμούς, στις αντιστάσεις για 20 με 30 λεπτά.
Παρατήρηση : Εγώ έβαλα μισή ζάχαρη καρύδας και μισή καστανή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου