από την ΄Ελενα Χριστοδούλου
Υλικά
- 1 ποτήρι
φακές
- 1 ποτήρι
κριθαράκι
- ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
ξερό ψιλοκομμένο
- αλάτι
- ζωμό
λαχανικών
- 4 ποτήρια
νερό
Βράζουμε τις
φακές και αλλάζουμε το νερό τους. Τις ξαναβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν λίγο και τις στραγγίζουμε.
Σε μια άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το
κρεμμύδι και προσθέτουμε το κριθαράκι, αλάτι τον ζωμό λαχανικών . προσθέτουμε
και τις φακές .
Συμπληρώνουμε
με νερό στην αναλογία που έχει η συνταγή . Βράζουμε το φαγητό μας και το
αφήνουμε λίγο να σταθεί και να τραβήξει.
Σερβίρουμε
και απολαμβάνουμε!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου