από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1 κιλό κολοκυθάκια μικρά
- 2 ντομάτες ώριμες
- μουστάρδα
- 1 σκελίδα σκόρδου
- βασιλικό
- χυμό λεμονιού
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βράζουμε τα κολοκυθάκια με τις ντομάτες ολόκληρες
Σουρώνουμε και αφήνουμε τα κολοκυθάκια στην άκρη.
Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις βάζουμε στο μουλτι. Προσθέτουμε και τα
υπόλοιπα υλικά εκτός του βασιλικού και πολτοποιούμε.
Κόβουμε τις άκρες απ τα
κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε ροδέλες, τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα και
περιχύνουμε με την σάλτσα,
Από πάνω πασπαλίζουμε με λίγο βασιλικό ψιλοκομμένο
3 : Η σαλάτα γίνεται καλύτερη όταν μείνει στο ψυγείο για λίγες ώρες!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου