από την Inga Tsam
Υλικά
- 1
γιαουρτάκι
- ρεπανάκια
- 1 βρασμένο
αυγό
- αγγουράκι
-
κρεμμυδάκια πράσινα
- λίγο άνηθο
-
αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε όλα
τα υλικά και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Με ένα σύρμα χτυπάμε το γιαούρτι με λίγο νερό. Το προσθέτουμε
στο λαχανικά και ανακατεύουμε καλά.
Αλατοπιπερώνουμε
Διατηρούμε την γιαουρτόσουπα μας στο ψυγείο
και την απολαμβάνουμε παγωμένη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου