από την Καλλιόπη
- κολοκυθοανθοί
-2 κρεμμύδια ξερά
- μαϊντανός
- δυόσμος
- ρύζι
- ελαιόλαδο
- χυμό λεμονιού
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Από τους κολοκυθοανθούς αφαιρούμε από το εσωτερικό τους τον κεντρικό στήμονα .
Ετοιμάζουμε τη γέμιση με τα υλικά ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε
καλά. Γεμίζουμε τους ανθούς και τους αραδιάζουμε στην κατσαρόλα
Προσθέτουμε το ανάλογο νερό, ρίχνουμε και τον χυμό
λεμονιού και σκεπάζουμε με ένα πιάτο.
Βράζουμε σε σιγανή φωτιά και σερβίρουμε!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου