από την Gnosoula Nikolaou
Υλικά
- βοδινό κρέας κομμένο σε κύβους
- μανιτάρια
- 2-3 δαφνόφυλλα
- λίγο σκόρδο
- ελαιόλαδο
- λίγο αλεύρι
- ελαιόλαδο
- λίγο αλεύρι
- κρασί
- ζωμό λαχανικών
Εκτέλεση
Σε λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρέας μας και μετά από λίγο
προσθέτουμε και τα μανιτάρια με το σκόρδο/ αφού σοταριστούν καλά σβήνουμε με το
κρασί.
Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε τα δαφνόφυλλα και λίγο νερό. Αφήνουμε
να βράσει καλά, προσθέτοντας στο τέλος και τον ζωμό λαχανικών.
Σε ένα μπολ χτυπάμε λίγο νερό με αλεύρι και αφού βράσει το
κρέας, το περιχύνουμε με αυτό.
Παίρνει μια δυό βράσεις και το σερβίρουμε πάνω από μακαρόνια ή ρύζι,
πασπαλίζουμε και λίγο τυρί της αρεσκείας μας!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου