από την Gnosoula
Nikolaou
Υλικά
- ρεβίθια σπασμένα
- 1-κρεμμύδι ξερό
- σπανάκι
- ελαιόλαδο
- ντομάτα τριμμένη
- 1 ζωμό λαχανικών
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Βράζουμε σε νερό τα αλεσμένα ρεβίθια μας, μέχρι να
βράσουν λίγο,
Σε ένα τηγάνι βάζουμε να σοταριστεί με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι
ψιλοκομμένο. Αφού μαραθεί προσθέτουμε και το σπανάκι να σοταριστεί κι αυτό.
Προς
το τέλος ρίχνουμε και την ντομάτα, τον ζωμό λαχανικών και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Κατόπιν αδειάζουμε
όλο αυτό το μείγμα στα ρεβίθια που βράζουν και συνεχίζουμε το
μαγείρεμα μέχρι
να χυλώσει το φαγητό μας και να σμίξουν οι γεύσεις!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου