από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- μανιτάρια
κομμένα σε φέτες
- αποξηραμένα
μανιτάρια
- πιπεριές
χρωματιστές
- αλατοπίπερο
- μουστάρδα
- μαϊντανός
ψιλοκομμένος
- ελαιόλαδο
- 2 ντομάτες
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε τα
αποξηραμένα μανιτάρια σε ζεστό νερό, περίπου για μισή ώρα.
Τα σουρώνουμε
και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Προσθέτουμε και τα φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε
φέτες.
Τα σοτάρουμε για λίγο σε ελάχιστο ελαιόλαδο και προσθέτουμε την ντομάτα
και τις πιπεριές ψιλοκομμένες.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε την μουστάρδα, λίγο
από το νερό που μούσκεψαν τα μανιτάρια, αλατοπίπερο.
Λίγο πριν βράσουν
προσθέτουμε και τον μαϊντανό και σβήνουμε το φαγητό μας.
Αν θέλουμε όταν
σερβίρουμε τρίβουμε από πάνω λίγη φέτα και μαϊντανό.
Καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου