από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 2 ντομάτες
- 1 μικρό ξερό κρεμμύδι
- μουστάρδα πικάντικη κατά βούληση
- 2 πιπεριές χρωματιστές
- αλατοπίπερο
- ρίγανη
- μαϊντανός
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Περνάμε όλα τα λαχανικά από το μούλτι και τα βάζουμε σε
ένα μπολ.
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγη ρίγανη και την μουστάρδα.
Βάζουμε
μια στρώση της σάλτσας στο ταψάκι μας,
αραδιάζουμε τα ψάρια και καλύπτομε με την υπόλοιπη σάλτσα.
Ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο.
Όταν σερβίρουμε ραντίζουμε με ωμό ελαιόλαδο το φαγητό μας.
Συνοδεύουμε και με μια σαλάτα και απολαμβάνουμε!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου