από την Gnosoula Nikolaou
Υλικά
- 1 πιάτο της σούπας μήλα σε φέτες
- 3/4 του ποτηριού ζάχαρη
- κανέλα
Για την ζύμη
- 3 ποτήρια λάδι
- ¾ ποτηριού ζάχαρη
- 2 αυγά
- 1 μπέικιν πάουντερ
- 1 βανίλια
- λίγο κονιάκ
Εκτέλεση
Κόβουμε τα μήλα σε φέτες και προσθέτουμε την κανέλα και την ζάχαρη
Ετοιμάζουμε την ζύμη με τα υλικά της συνταγής. Χωρίζουμε την ζύμη στα δύο και ανοίγουμε 2 φύλλα.
Λαδώνουμε ένα ταψάκι και βάζουμε το πρώτο φύλλο. Απλώνουμε και τα ζαχαροκανελλωμένα μήλα.
Καλύπτουμε με το δεύτερο φύλο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 0 για μία ώρα
Καλύπτουμε με το δεύτερο φύλο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 0 για μία ώρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου