από την Stella Glava
Υλικά
- από τα παντεσπάνια που περισσεύουν από την τούρτα
- χρωματιστές τρούφες
- μερέντα
- σταγόνες λευκής σοκολάτας
- χρωματιστές τρούφες
- μερέντα
- σταγόνες λευκής σοκολάτας
Εκτέλεση
Οτι παντεσπάνι μας περισσεύει τα ενώνουμε με την μερέντα και σταγόνες λευκής σοκολάτας.
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να παγώσει καλά.
Πλάθουμε το μείγμα και τα περνάμε από χρωματιστές τρούφες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου