Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ


από την Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
- 200 γρ αμύγδαλα καθαρισμένα, ανάλατα
- 40 γρ Grand Marnier ή άλλο ποτό της αρεσκείας μας
- 150 γρ ζάχαρη άχνη
- 2 φακελάκια κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες
- χαρτάκια
- άχνη για το πασπάλισμα

Εκτέλεση


Σε ένα μπολ βάζουμε τα αμύγδαλα με το ποτό, προσθέτουμε την άχνη, τα ανακατεύουμε  και τα περνάμε  από το μπλέντερ μέχρι να γίνουν μια πάστα. 


Λιώνουμε την κουβερτούρα σύμφωνα με τις οδηγίες που γράφει. Την προσθέτουμε στο μείγμα μας και αρχίζουμε να πλάθουμε τα σοκολατάκια  και να τα τοποθετούμε στα χαρτάκια μέσα σε ένα δίσκο.



Αφήνουμε λίγο μέσα στο ψυγείο να σφίξουν. 
Κατόπιν τα πασπαλίζουμε με λίγη άχνη και είναι έτοιμα!!!



Καλή μας όρεξη!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου