από την Νικολέτα, κόρη της Ελενα Γεωργιου
Υλικά
Για την ζύμη
- ½ κιλό αλεύρι
- 6 γρ μαγιά
- 1 φλ του καφέ ελαιόλαδο
- ½ κ γ αλάτι
- 1 ½ ποτήρι άγλυκο γάλα Νουνού
- 1 ποτήρι νερό χλιαρό
-αν χρειαστεί και λίγο αλεύρι επιπλέον
Για την σάλτσα ντομάτας
- ντομάτα τριμμένη στο χοντρό μέρος του τρίφτη
- 1 ξερό κρεμμύδι
- λίγο ελαιόλαδο
Για την επικάλυψη
- ζαμπόν
- τυριά διάφορα
- χαλούμι
- καλαμπόκι