Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019
Τρίτη 23 Ιουλίου 2019
Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019
Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019
ΣΠΕΝΤΖΟΦΑΙ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΕΤΑ
από τον Panagopoulos Giannis
Υλικά
- 250 γρ. χωριάτικα λουκάνικα σε φετούλες
- ½ φλ. τσαγιού λάδι
- ½ κιλό μελιτζάνες
τσακώνικες σε φέτες
- ½ κιλό πιπεριές
πράσινες και κόκκινες σε φέτες σε κύβους
- ½ κιλό ντομάτες
ξεφλουδισμένες σε κύβους
- 1 κοφτό κ.σ. πελτέ
- ½ κ.σ. ζάχαρη
- λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι
- λίγη φρέσκια ρίγανη
Σάββατο 13 Ιουλίου 2019
ΝΟΥΝΤΛΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
από την ΄Αννα Χριστοδούλου
Υλικά (για 4 άτομα)
- 2 συσκευασίες κοκτέιλ
(ΜΙΧ) θαλασσινών
- 600 γρ νουντλς αυγού βρασμένα
- 20 γρ κάρυ σε σκόνη
- 100 γρ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 50 γρ φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- 20 γρ ξύσμα λάιμ
- 50 γρ χυμό λεμονιού
- αλάτι
- πιπέρι
- 50 γρ βούτυρο παγωμένο σε κύβους
- 40 γρ ελαιόλαδο
- 80 γρ γάλα καρύδας
- 10 γρ μαύρο σουσάμι
- 100 γρ καρότο σε μπαστουνάκια
- 100 γρ κίτρινες πιπεριές σε μπαστουνάκια