Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016
Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016
ΤΟΥΡΣΙ ΓΛΥΣΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΟ
από την Δομνα Ντονη Κοκκωση Ρουτζουνη
Υλικά
- 800 γρ
γλιστρίδα η βύσσινο έβαλα για 2 βάζα :
- 30 γρ
αλάτι χοντρό
- 20 γρ
στεβια
- 300 γρ μηλόξυδο
- χυμό από
1 λεμόνι
- κόλιανδρο
και σκόρδα εν αφθονία
- κονιάκ 2
κουταλιές σούπας
-( στα
βύσσινα έβαλα στο βάζο και κανέλα.....αντί κανέλα του πάει και γαρύφαλλο)
Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016
Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016
Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016
Τρίτη 21 Ιουνίου 2016
ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1 κιλό σαρδέλες
- 3-4
κρεμμυδάκια φρέσκα
- 2 κρεμμύδια
ξερά
- 300-400 γρ ντοματίνια ή μεγάλες ντομάτες
χοντροκομμένες
- 2 κουταλιές
σούπας μουστάρδα
- 3 κλαδάκια φρέσκο δεντρολίβανο
- αρκετά φύλλα φρέσκου βασιλικού
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- χυμό από 1-2
λεμόνια
- 1-2 καυτερές
πιπερίτσες
Κυριακή 19 Ιουνίου 2016
Σάββατο 18 Ιουνίου 2016
ΜΑΡΑΘΟΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ
από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μάραθος ψιλοκομμένος
- φέτα λιωμένη με πηρούνι
- κρεμμύδάκια ψιλοκομμένα
- πιπέρι
- λάδι
- γάλα αδιάλυτο
- σουσάμι
- ζυμη για πιτάκια στο τηγάνι