από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 1 πακέτο μανιτάρια άσπρα
- μισό πακέτο μακαρόνια νούμερο 10
- λάδι
- ψιλοκομμένο σκόρδο
- 1 ποτηράκι κρασί λευκό
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 μικρό κουτάκι γάλα εβαπορέ light
- τυρί τριμμένο
- μαϊντανός
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες.
Σε τηγάνι βάζουμε τα μανιτάρια και τα μαραίνουμε μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά τους.
Όταν σωθούν ρίχνουμε το λάδι και το σκόρδο και τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια μαζί με το σκόρδο.
Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι και το σβήνουμε με κρασί.
Παράλληλα βράζουμε τα μακαρόνια.
Όταν τα μακαρόνια είναι έτοιμα τότε προσθέτουμε το γάλα και λίγο τυρί και αφήνουμε να πήξει η σάλτσα.
Ρίχνουμε τα μακαρόνια στο τηγάνι και ανακατεύουμε τα μανιτάρια με την σάλτσα με τα μανιτάρια.
Τα σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου