από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1 μήλο
- 3-4 κ σ βρώμη
- 1/2 κ γ μπέικιν πάουντερ
- λίγη κανέλα
- λίγο νερό αν χρειαστεί
Εκτέλεση
Τρίβουμε στο χοντρό μέρος του τρίφτη το μήλο και το τοποθετούμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ και το ανακατεύουμε καλά μέχρι να βγάλει τα υγρά του. Βάζουμε και την βρώμη αν χρειαστεί προσθέτουμε ελάχιστο νερό.
Με ένα κουτάλι βάζουμε τον χυλό να ψηθεί είτε σε αντικολλητικό τηγάνι είτε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα στον φούρνο .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου