από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μάραθος ψιλοκομμένος
- φέτα λιωμένη με πηρούνι
- κρεμμύδάκια ψιλοκομμένα
- πιπέρι
- λάδι
- γάλα αδιάλυτο
- σουσάμι
- ζυμη για πιτάκια στο τηγάνι
Εκτέλεση
Στο τηγάνι μαραίνουμε τα κρεμμυδακια με τον μάραθο τον ψιλοκομμένο.
Προσθέτουμε το πιπέρι και την φέτα την λιωμένη.
Χωρίζουμε την ζύμη για πιτάκια σε μέγεθος καρυδιού και την ανοίγουμε με τον βέργα σε λεπτό φυλλαράκι.
Την κόβουμε με ένα κρασοπότηρο κι βάζουμε λίγη από την γέμιση.
Την κλείνουμε μισοφέγγαρο και την πατάμε στην άκρη με ένα πηρούνι.
Τα αλείφουμε με λάδι και γάλα και τα πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου