από την Vana Kleanthi
Υλικά
- 1 και 1/2 του φλιτζανιού αλεύρι μαλακό
- 1/3 του φλιτζανιού κακάο
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1/2 κουταλάκι σόδα
- 1/2 κουταλάκι αλάτι
- 1/3 του φλιτζανιού μαργαρίνη
- 2 βανίλιες
- 1 φλιτζάνι νερό
Εκτέλεση
Χτυπάμε την μαργαρίνη με την ζάχαρη και προσθέτουμε τις βανίλιες και το νερό.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και τα υπόλοιπα υλικά και τα ενώνουμε με το βούτυρο.
Τα ανακατεύουμε όλα πολύ καλά.
Σε ταψί που έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει ρίχνουμε τα υλικά μας και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
Το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη η βάζουμε γλάσο σοκολάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου