από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- ντομάτες και πιπεριές
- ελαιόλαδο
- αλατοπίπερο
- ρύζι
- κρεμμύδι ξερό
- δυόσμο ή άνηθο ή μάραθο
- μαϊντανό
- ταψάκια αποθήκευσης
- λίγη ζάχαρη
Εκτέλεση
Αδειάζουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές. (σήμερα έκανα μόνο ντομάτες). Τις βάζουμε ανάποδα να στραγγίξουν από τα πολλά υγρά τους.
Την γέμιση από τις ντομάτες την χρησιμοποιούμε για το γέμισμα. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, και ότι μυρωδικό θέλουμε και προσθέτουμε το ρύζι. Ανακατεύουμε καλά και αλατοπιπερώνουμε προσθέτοντας και το λάδι.
Σκεπάζουμε τις ντομάτες με τα καπάκια τους
Κλείνουμε καλά τα ταψάκια με τα καπάκια τους και πηγαίνουν για την κατάψυξη.
Όταν θέλουμε να τα ψήσουμε, προθερμαίνουμε τον φούρνο και μέχρι να καθαρίσουμε 3-4 πατάτες , βάζουμε τα γεμιστά στο ταψί της κουζίνας, αλατοπιπερώνουμε και λαδώνουμε τις πατάτες και ψήνουμε!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου