από τον Μίλτο Σουλιώτη
Υλικά
- φιλέτο χοιρινό
- αυγά βραστά
- ροκφόρ
- δεντρολίβανο σε κλαδάκια
- λάδι
- πιπέρι
- αλάτι
- δαμάσκηνα αποξηραμένα
Εκτέλεση
Πλένουμε τα φιλέτα και τα ανοίγουμε κατά πλάτος.
Τα αλατοπιπερώνουμε,τα αλείφουμε με λάδι και βάζουμε το τυρί ροκφόρ,τα αυγά και τα δαμάσκηνα.
Προσθέτουμε το δεντρολίβανο και τα δένουμε με σπάγκο για να του δώσουμε σχήμα αλλά και να διατηρήσουμε τα υλικά μας μέσα στο φιλέτο.
Ψήνεται στον φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου