Υλικά
- 6 αγκινάρες
- 2 καρότα
- 1 πατάτα κομμένη σε κομμάτια
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 2 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
- άνηθος ψιλοκομμένος
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 αυγό
- λεμόνι
- 4-5 μικρά μανιτάρια
Εκτέλεση
Έχουμε καθαρίσει τα μανιτάρια,τις πατάτες κρεμμύδια και τα καρότα και τα κόβουμε χοντροκομμένα.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι το ξερό ψιλοκομμένο όπως και το φρέσκο.
Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά να μαραθούν οπότε ρίχνουμε ζεστό νερό για να μην καθυστερήσουμε το ψήσιμο.
Όταν κοντεύουν να μαλακώσουν τα καρότα προσθέτουμε τις αγκινάρες και συνεχίζουμε το βράσιμο.
Έχουμε χτυπήσει το αυγό με το λεμόνι και μια κουταλιά κόρν φλαουρ (ώστε να πήξει το ζουμί τους) ανακατεύουμε και λίγο από το ζουμί και το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά ακόμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου