από την Stella Kitsiou
Υλικά
Υλικά
- 1 πακέτο φάριν απ
- 1 βιτάμ
- 100 γραμμάρια κακάο σκόνη
- 2 αυγά
- 200 γραμμάρια. ζάχαρη
- σιρόπι από γλυκό κουταλιού που υπάρχει στο ψυγείο (σταφύλι)
- 1 βάζο κρέμα φουντουκιού
- 1 βιτάμ
- 100 γραμμάρια κακάο σκόνη
- 2 αυγά
- 200 γραμμάρια. ζάχαρη
- σιρόπι από γλυκό κουταλιού που υπάρχει στο ψυγείο (σταφύλι)
- 1 βάζο κρέμα φουντουκιού
- φράουλες
Εκτέλεση
Φτιάχνεις το παντεσπάνι με όλα τα υλικά και το χτυπάμε 5 λεπτά.
Το ψήνουμε.
Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε στην μέση.
Σιροπιαζουμε,βάζουμε μια στρώση μερέντα και αν θέλουμε και κομματάκια φράουλας και την σκεπάζουμε με το υπόλοιπο σιροπίασμένο αντεσπάνι.
Προσθέτουμε την υπόλοιπη μερέντα και την στολίζουμε με φράουλες.
Παρατηρήσεις
Για καλύτερο στρώσιμο της μερέντας βάζουμε την μερέντα για 20 δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμμάτων
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου