από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μανιτάρια
- σκόρδο ψιλοκομμένο
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
Για την σάλτσα
- λάδι 4 κουταλιές
- βαλσαμικό ξύδι 4 κουταλιές
- μουστάρδα 1 κουταλιά
- μέλι 3 κουταλιές
Εκτέλεση
Κόβουμε τα μανιτάρια σε πάχος 1- 1,5 εκατοστού.
Τα βάζουμε σε ταψάκι που έχουμε απλώσει λαδόκολλα και τα λαδώνουμε.
Τους ρίχνουμε αλάτι,πιπέρι,ρίγανη και σκόρδο και τα ανακατεύουμε.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Τα σερβίρουμε με την σάλτσα βαλσάμικου (βλέπε παρασκευή του σε συνταγές) και τα πασπαλίζουμε με μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου