από την Ευαγγελία Βανιώτη
Υλικά
- 5 σφιχτά αυγά
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού βρασμένο καλαμπόκι
- 3-4 αγγουράκια τουρσί μικρά
- 1 φλιτζάνι μαγιονέζα
- κέτσαπ
Εκτέλεση
Βράζουμε τα αυγά και τα κόβουμε το καθένα στα 4.
Ζεματάμε το καλαμπόκι εάν είναι κατεψυγμένο και το αφήνουμε να στραγγίξει.
Κόβουμε τα αγγουράκια.
Ετοιμάζουμε την σάλτσα μαζί με την κέτσαπ (ένα φλιτζάνι μαγιονέζα για την ποσότητα των 5 αυγών)
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μας όταν είναι καλά στραγγισμένα και λίγο πριν στρώσουμε τραπέζι διότι το καλαμπόκι πάντα βγάζει υγρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου