από τον Kuriakos Trifillis
Υλικά
- μπισκότα μιράντα
- μπισκότα Oreon γεμιστά
- 1 φακελάκι κρέμα Γιώτης
- 1 κουτί Μόρφατ
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- γάλα
- λίγη κανέλα
- κακάο
Εκτέλεση
Σε ένα ταψάκι στρώνουμε τα μπισκότα Μιράντα.
Τα ραντίζουμε με λίγο γάλα.
Έχουμε ετοιμάσει την κρέμα Γιώτης με γεύση βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες.
Στρώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα.
Πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα.
Πάνω από την κρέμα στρώνουμε τηα μπισκότα Oreon.
Τα ραντίζουμε με λίγο γάλα.
Χτυπάμε την κρέμα Μόρφατ με το ζαχαρούχο γάλα και την στρώνουμε πάνω από τα μπισκότα.
Πασπαλίζουμε με κακάο και την τοποθετούμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου