από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 8 αυγά χτυπημένα
- τυριά που μας έχουν μείνει (ταλαγάνι γκούντα κεφαλογραβιέρα κλπ)
- ζαμπόν ψιλοκομμένο
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Απλώνουμε στο ταψί λαδόκολλα.
Χτυπάμε τα αυγά και τους ρίχνουμε λίγο λάδι και αλατοπίπερο.
Απλώνουμε τα αυγά στην λαδόκολλα και ψιλοκόβουμε τα τυριά και το ζαμπόν σκορπίζοντας τα στην επιφάνεια της ομελέτας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να γίνει η ομελέτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου