από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
-αλεύρι 200 γρ
-1 αυγό
-90 γρ βούτυρο(προσωπικά χρησιμοποίησα λάδι)
-λίγο παγωμένο νερό
Εκτέλεση
Βάζω το αλεύρι σε μια λεκανίτσα και ρίχνω το αλάτι,την ζάχαρη το λάδι και το νερό και το ανακατεύω με τον γάντζο του μίξερ.
Όταν γίνει ζύμη τότε την βάζω σε μεμβράνη και την αφήνω στο ψυγείο να ξεκουραστεί.
Όταν θέλουμε να την ψήσουμε την ακουμπάμε σε μια λαδόκολλα την απλώνουμε με τα χέρια μας.
Βάζουμε άλλο ένα φύλλο λαδόκολλας και την ανοίγουμε με τον πλάστη.
Όταν ανοίξουμε το φύλλο μας τότε το απλώνουμε στο ταψί που θέλουμε και αφού το στρώσουμε το ετοιμάζουμε για την χρήση που το θέλουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου